Modalitatea de livrare

Livrarea produselor
-----

Pentru orice produs comandat pe www.tomvalk.ro oferim livrare oriunde pe teritoriul Romaniei cu Taxa de livrare unica de 20 lei.

In scopul livrarii produselor comandate, partenerul nostru agreat este compania FAN Courier.

Procesul de livrare incepe din momentul efectuarii comenzii. Termenul de livrare este  de 4 - 7 zile lucratoare de la inregistrarea comenzii, in functie de volumul comenzilor deja inregistrate precum si in functie de termenul la care produsele noastre va sunt necesare.

In situatia in care termenul la care avet nevoie de produsele comandate este foarte scurt si pentru a evita situatiile in care produsul nu ajunge la dumneavoastra la timp, va rugam sa mentionati, la efectuarea comenzii si cat de repede va este necesar.

In ziua livrarii coletului, veti primi SMS din partea FAN Courier prin care vi se va comunica intervalul de livrare a expeditiei. In cazul in care reprezentantul FAN Courier nu va gaseste la adresa in intervalul comunicat, veti fi notificat de catre FAN Courier cu privire la existenta unei trimiteri postale si vi se va indica punctul de lucru al FAN Courier de unde poate fi ridicata. Coletul se va pastra in depozitul local al FAN Courier timp de 7 zile calendaristice de la prima avizare. In cazul esuarii livrarii, coletul va fi returnat catre Tomvalk, iar comanda dumneavoastra se va considera anulata.

In cazul in care adresa de livrare indicata de dumneavostra la momentul efectuarii comenzii, nu se afla in aria de acoperire  a Fan Courier - comanda va fi expediata automat si la aceleasi costuri, cu Posta Romana.

Pot exista situatii exceptionale in care livrarea produsului sa se poata efectua intr-un termen mai mare decat cel mentionat, urmand ca in acest caz sa fiti notificat de catre unul din operatorii nostri.

De asemenea, ne rezervam  dreptul de a intarzia sau de a anula livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform  uzantelor legii romanesti.

In momentul livrarii, va rugam sa verificati starea aparenta a coletului. In caz de anomalie cu privire la colet (deteriorat, deschis, urme de lichid etc.) sau la continut (produs lipsa sau deteriorat) si sa ne instiintati despre acest lucru cat mai repede astfel incat sa avem timpul necesar reexpedierii comenzii.