Cum să organizezi și să decorezi o petrecere Baby Shower

În principiu, Baby Shower-urile au fost petreceri pentru mama copilului, organizate de prieteni, familia ei sau chiar de ea. Prin urmare, a fost o petrecere doar pentru femei. Dar în ultimii ani tot mai mulți părinți și prieteni se alătură acestor petreceri și ambii părințîi organizează Baby Showers pentru a sărbători sarcina cu cei mai apropiați prieteni. În mod normal, se face, de obicei, în ultimul trimestru de sarcină, iar cadourile utile sunt făcute pentru mame și tați, în timp ce toată lumea se bucură de dulciuri bune și se distrează cu diferite jocuri.

Baby shower înseamnă mai mult decât o mică petrecere dată înainte că o femeie să nască. Este un prilej bun de reuniune cu prietenele și de păstrare a relației cu acestea. După ce va naște, probabil că se va aștepta că voi, cele mai apropiate prietene ale ei, să o ajutați, din când în când, sau măcar să îi mai faceți câte o scurtă vizită, pentru a nu se plictisi. Bineînțeles, va veți îndrăgosti de bebeluș și nu veți putea stă departe de el prea multă vreme, simțind nevoia să îl vedeți, să va jucați cu el și să discutați cu proaspătă mămică.

Până să împlinească nouă luni de sarcină, așadar, viitoarea mămică poate să organizeze acest baby shower și să vă invite.

Pentru că trebuie să mergi cu un cadou, ar trebui să te gândești ce anume i-ar plăcea să primească. Dacă nu ai nicio idee, ai putea să îi alegi o decorațiune personalizată, eventual cu semnificație, un buchet de flori și/sau un tort cu un topper personalizat. Îl poți alege în funcție de ce gen va avea bebelușul.

Când vine vorba de ce anume să îi iei celui mic, pentru când va fi adus pe lume, există o mulțime de sugestii. În principiu, trebuie să găsești ceva de care va avea nevoie viitoarea mămică. Cu siguranță, va avea nevoie de o mulțime de lucruri și orice îi vei duce îi va folosi, la un moment sau altul. Printre cele mai bune idei de daruri, se numără: biberoanele, suzetele, hăinuțele, jucăriile sau chiar decorațiuni personalizate pentru camera celui mic.

Fii acolo și pentru planificarea acelui Baby Shower

O adevărată prietenă trebuie să se implice și în organizarea petrecerii de Baby Shower. Vorbește cu viitoarea mămică și întreab-o cum anume ai putea să o ajuți; sigur nu te va refuza!

Există mai multe aspecte de care trebuie să ținem cont atunci când organizăm un Baby Shower:

Creați și trimiteți invitații: primul lucru pe care trebuie să îl facem este să invităm prietenii și familia care participă la petrecere. Pentru aceasta putem realiza câteva invitații frumoase și simple cu data, ora și locul evenimentului.

Pregătirea alimentelor și băuturilor: acestea sunt, de obicei, petreceri care au loc în mijlocul după-amiezii, astfel încât dulciurile sunt de interes principal. Cupcakes, produse de patiserie, dulciuri, chiar și niște tort. Toate acestea le putem prezenta cu un bun design de culori similare cu decorul pe care îl vom alege ulterior. Farfurii, pahare, fețe de masă, șervețele, bannere, baloane și alte decorațiuni … totul poate merge bine împreună. La TOMVALK avem tot ce ai nevoie pentru a organiza acest important eveniment din viața ta

Joacă jocuri cu oaspeții: ceva foarte obișnuit este că jocurile să fie jucate printre cei prezenți. Tema este complet liberă, deși este legată de obicei de sarcină.

Așadar, nu este chiar atât de dificil să participi la un Baby Shower, dacă nu ai mai făcut-o până acum. Cu câteva idei și un buget nu foarte mare, poți îndeplini toate “sarcinile” de invitat de onoare. În plus, amintirea unei astfel de petreceri rămâne pentru totdeauna!

 

Decorarea pentru Baby Shower

Alegerea decorațiunilor constituie încă un pas de care vă puteți ocupa amandouă. Faceți în așa fel încât decorațiunile să fie pe măsura evenimentului și să se potrivească cu genul bebelușului. În principiu, se poartă culoarea roz pentru fetițe și culoarea albastră, pentru băieței.

În sfârșit, importanța unei bune decorațiuni a Baby Shower-ului este evidentă. Acest lucru ar trebui să fie distractiv, dar simplu și avem multe opțiuni. Prin urmare, am realizat o secțiune întreagă pentru a vorbi despre cum să decorați o astfel de petrecere.

Unul dintre momentele cu care vă veți distra, cu siguranță, este în timp ce pregătiți decorarea Baby Shower-ului. Decorarea este aproape cea mai importantă și în TOMVALK, unde avem o secțiune largă de decorații pentru Baby Shower, cu tot ceea ce trebuie pentru a sărbători o petrecere minunată. Dar haideți să mergem pas cu pas acest moment minunat. Iată aici tot ce aveți nevoie:

  • Alegerea culorilor: primul lucru pe care trebuie să îl decidem sunt culorile petrecerii. Putem merge la culorile tipice în funcție de sexul bebelușului: roz dacă este fată sau albastru dacă este băiat. Însă, dacă nu vă plac, putem căuta un decor combinat de diverse culori și să căutăm ceva generic, cum ar fi un decor alb, violet, galben … În orice caz, avem toate decorațiunile necesare pentru Baby Shower.
  • Decorarea cu baloane: putem plasa diferite tipuri de baloane, cu mesaje distractive cum ar fi „It’s a girl”, „It’s a boy” sau unele mai generice precum „Baby Shower” sau dacă încă nu doriți să dezvăluiți genul, puteți găsi și baloane umplute cu confetti cu mesajul „Boy or Girl?” în culori roz și albastru la fel ca și tunurile noastre cu confetti. O altă opțiune bună, dacă sarcina se află în ultimul trimestru și ați decis deja numele, este să plasați numele copilului folosind diverse baloane cu folie sau o decorațiune personalizată cu numele copilului realizată pe lemn sau oglindă acrilică.
  • Decorarea mesei: pe lângă tacâmurile, farfuriile, paharele sau fețele de masă despre care v-am spus deja, putem așeza și câteva detalii decorative. Câteva exemple sunt topperele pentru tort cu diverse mesaje care pot fi personalizate sau standard, ele reprezintă piesele centrale pentru orice fel de eveniment și au devenit un must have.
  • Plasați ghirlande/bannere: nu pot lipsi ghirlandele pentru a decora petrecerea într-un mod minunat. Există multe opțiuni pentru a alege ghirlandele care vă plac cel mai mult. De la ghirlande mai generice care se potrivesc cu restul culorii decorației pentru Baby Shower la ghirlande specifice pentru acest tip de petreceri.

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare