Despre Noi

Tomvalk.ro este magazinul tau pentru idei personalizate si cadouri unice.

Angajamentul nostru este de a va oferi  cadouri unice și personale, care nu pot fi achiziționate din mall. Muncim din greu pentru a dezvolta idei noi si pentru a extinde continuu gama noastră de produse.

Toate cadourile  noastre au fost create si selectate special, astfel încât sa putem oferi clientilor nostri servicii de personalizare, prin gravare, fara cheltuieli suplimentare. Cadourile oferite de noi pot fi personalizate cu un nume, un mesaj special sau chiar un logo.

Deci, dacă sunteți în căutarea unui cadou care vreti sa impresioneze si care sa transmita un mesaj  special, daca doriti sa marcati un moment special din viata dumneavoastra a a celor apropiati, daca vreti sa pastrati amintirea unui eveniment semnificativ,  atunci www.tomvalk.ro este locul potrivit de unde sa il alegeti.

Fiind un magazin  specializat în cadouri personalizate, cadouri gravate și cadouri originale, va oferim  idei pentru  oricine si pentru orice ocazie, inclusiv pentru ziua de nastere, nunta, aniversare, de Crăciun și orice alt eveniment vă puteți gândi. Indiferent cine este destinatarul cadoului, sau cu ce ocazie il oferiti, suntem siguri că putem ajuta!