Cum poti să faci o zi de naștere interesantă și o petrecere acasă în timpul coronovirusului?

Postat de Alexandru Darius Toma on

Da,  s-a întâmplat si ceea ce nu ne puteam imagina in urma cu numai  doua luni.

Suntem izolati în case. Acest lucru nu înseamnă însă că trebuie să ne plictisim. Dimpotriva!

Ar trebui să ne distrăm și să sărbătorim cu orice ocazie,  să uitam din cand in cand de griji și temeri.

Probabil că nimeni nu-și poate imagina că i-ar putea spune copilului: Anul acesta nu va exista ziua ta de naștere.  Brr, această propoziție sună mai rău decât dintr-un film horror!

Petrecerea și ziua de naștere sunt ... grozave! Și acasă? Chiar mai bine! Deci, treci la treabă!

Fiecare mică petrecere pe care o organizezi acasă este specială în felul ei. Fie că este vorba despre o zi de naștere, aniversarea căsătoriei sau  celebrarea oricărui alt eveniment important pentru tine, trebuie să te asiguri ca există acele lucruri care nu trebuie să lipsească de la nicio petrecere: gustările, muzica, voia bună și acele mici accesorii care să te ajute să conturezi și mai bine atmosfera de petrecere.

Nicio petrecere nu poate fi organizată fără confetti! Fie că le împrăștii pe masă sau le pui în baloane, acestea creează atmosfera festivă fără de care nu se poate.

Ziua de naștere a copiilor

Copilul tău poate fi ușor dezamăgit de faptul că nu vei merge la înghețata preferată sau la cinema, așa că încearcă să creezi o atmosferă cu adevărat unică și să I se para atragator chiar si acasă.

Zilele de naștere fără copii invitați și o sală de joacă nu trebuie să fie plictisitoare!

Foarte important la o aniversare acasă este să stabilești o temă a petrecerii. Acum urmează partea în care trebuie să iți pui creativitatea la treaba. Deși poate părea complicată, alegerea temei depinde de cateva lucruri simple:

Preferintele sarbatoritului - dintre zane, printese, pirati, personaje din basme sau din desene animate, pe cine ar dori micutul tau sa invite la petrecere? Indiferent de varsta, cu siguranta copilul tau are un personaj pe care il prefera mai mult sau un domeniu spre care are o inclinatie aparte;

Amintiți-vă și despre cele câteva lucruri pe care le veți citi mai jos.

Faceți casa să se schimbe într-un loc de basm. Pregătiți decorațiuni colorate. Baloanele, ghirlandele și confetti vor fi o alegere excelentă și vă vor oferi o imagine festiva a casei.

Cu siguranță aveți o rezerva mare de făină, așa că puteți face cu ușurință un tort delicios. Un tort de ziua de naștere cu un topper care să stea cu mândrie pe vârful său si pe care ulterior sa-l pastreze si ca amintire. Nu uitați de gustări și băuturi.

Acum puteți începe petrecerea! Alegeti cântece antrenante pentru copii și distrați-vă! Odată ce v-ati săturat de gustari, puteți juca jocuri de masa, copii pot fi pictati pe față, sau puteți urmări un film împreună.

   

 

Ziua de nastere pentru baieti.

Când organizați o petrecere de ziua de nastere pentru un băiat acasă, merită să vă asigurați decorațiuni adecvate. Băieților le plac emoțiile, de aceea tortul trebuie sa aiba un topper care sa-I aminteasca de preferintele sau hobby-urile lui! Sau fiul tău este un atlet născut? Puteti folosiți lumânări pentru tort de fotbal! Gândindu-vă la decor și accesorii, accesați teme din desenele animate preferate. Băieții adoră Mickey Mouse, Cars și Toy Story. Nu uitati desigur, ... un cadou!
 
Ziua de nastere a fetitei
  

Fetele sunt născute cu un simt estetic mai dezvoltat, așa că atunci când își organizează ziua de naștere acasă, timeti-vă bine! Pariați pe culori vesele, dar asigurați-vă că există o mulțime de culori roz și pastelate. Dacă fiica ta este o prințesă născută, atunci baloanele roz sau aurii vor prinde cu siguranță la ea. Toate fetele iubesc unicornii. Nu-i lasa să lipseasca de ziua ei! Pe langa lumânarea elegantă tortul trebuie sa fie ornat si cu un topper, neaparat cu numele fetitei.

 

Timpul zboară repede, așa că nu sări peste nicio petrecere pe care i-o organizezi celui mic. Își va aminti cu drag, atunci când va fi mare, de cât de mult a contat pentru tine să îl vezi fericit!